Vásárlás menete
WEBSHOP:
 
 
 
A vásárlás Menete a következő:
A megvásárolni kívánt termékeket helyezze a kosárba, töltse ki a megrendelési adatokat majd válassza ki a kívánt fizetési módot, igazolja a google rendszernek, hogy nem robot és nyomjon az elküldés gombra, hogy véglegesítse a rendelését!
A rendelés leadását követően összekészítjük a termékeket és átadjuk a futárszolgálatnak!
 
20.000.- ft vásárlás felett a kiszállítás belföldre INGYENES (Gépekre nem vonatkozik!)esetleges kérdés esetén keressék munkatársainkat 
 
Tel: 061-282-9358
 
A postaköltség 1445Ft A kiszállítás a csomag feladásától számított 24- 48 órán belül történik! Kérünk minden kedves megrendelőt, hogy a mobil telefon számát tüntesse fel a megjegyzés rovatban!
A Futárszolgálat munkája segítése érdekében..
 
Fontos tudnivaló!
A webáruházunkban vásárolt termékeket bontatlan csomagolásban és sértetlenül 14 napig áll módunkban visszavenni. (Nem tetsző, szükségtelen...stb)
A kipróbált meghibásodott vagy sérült gépeinket garancia időn belül szakszervízünkben bevizsgáljuk és javítjuk önöknek díjmentesen. Amennyiben a hiba továbbra is fent áll vagy a felmérésnél nem javíthatónak minősítjük abban az esetben cseréljük a terméket! 
Nem tetsző terméket csak bontatlan csomagolásban és sértetlenül a különbözet kifizetésével és a szállítási költség megfizetése mellett van lehetőség más termékre cseréltetni!
A megrendelés leadásával a feltételeinket elfogadják!
 
 

A megrendelt termékekre a 17/1999 (II.5) Kormányrendelet érvényes!
Kiss Me Hungary Kft.
1191 Budapest, Üllői út 214.

Telefon/Fax
+36 1 282 9358

E-mail
kissmehungarykft@gmail.com
thommas.kissme@gmail.com

Nyitva
H-P: 9.00 - 18.00
Szombat: 9.00-13.00
Vasárnap: zárva